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Re: Judicial Advisory Opinion 01-07 

Dear 

You have asked this committee to advise you as to whether or not it would be of violation of the Code 
of Judicial Conduct for a     Court Judge to also serve as a judge on a    
Court. 

You also indicate that the judge would be performing identical duties on the    Court as 
those required in    Court.  There would be no conflict in schedules since the    
Court matters would be heard on evenings, weekends and holidays.  Also, given the sovereign jurisdiction of 
the Tribe, there would be no conflict of interest. 

The answer to your question is found in Rule 21-500 I which provides: 

No full-time municipal, magistrate, metropolitan, district 
or appellate judge may hold any other judicial position, elected 
or appointed. 

Very truly yours, 

Frank H. Allen, J. 
District Judge, Division 
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